Amateurs/Sportklasse

Martijn Veldink Amateur
Jan de Vries Amateur
Gerrit Wonder Amateur

Leeftijdscategorie: v.a. 18 jaar.

Leuk dat je interesse hebt in het wielrennen met de amateurs van WSV de Pededelaars.

De amateurs-groep is een fanatieke wielrengroep die zich in de trainingen richt op wedstrijden en die gezamenlijk traint. De amateurs kennen echter geen verplichte trainingen zoals dat bij de Elite uiteraard wel het geval is. De aanwezigheid is vrijblijvend al wordt het natuurlijk wel zeer gewaardeerd als je regelmatig aansluit.
Dat geldt ook voor deelname aan de trainingsweek in Spanje en een aantal cyclo’s waaraan we meedoen: aanwezigheid is op basis van vrijblijvendheid!
Wel is het de bedoeling dat we allen in ons clubtenue te rijden, maar wie wil dat nou nietJ

Zie voor de prijs van het lidmaatschap bij de amateurs elders op de site van  WSV de Peddelaars. Een amateur wedstrijdlicentie aanvragen kan nadat je lid bent geworden van onze Wieler Sport Vereniging. Je vraagt de wedstrijdlicentie en een transponder (chip) vervolgens aan via de KNWU website.
Als alles akkoord is bevonden stuurt de KNWU het licentie-pasje naar je op.

Geen amateurlicentie maar wel laagdrempelige wedstrijden in de regio kan ook:

Indien je geen landelijke wedstrijden gaat rijden maar alleen trainingswedstrijden en populaires (in Hoogeveen op de donderdag), maar ook voorjaarscompetities en  ICW- en fun-wedstrijden), dan volstaat een basislidmaatschap bij de KNWU. Daarmee kan je ook cyclo’s rijden.

Het basislidmaatschap verkrijg je door lid te worden van WSV de Peddelaars.

Als je meer vragen hebt dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Emiel Kunkeler

Begeleider Amateurs en Sportklasse WSV de Peddelaars Hoogeveen

Emiel.kunkeler@gmail.com

We heten u van harte welkom bij WSV de Peddelaars.