Lid worden

Je bent van harte welkom om lid te worden van Wielersport Vereniging de Peddelaars (WSV de Peddelaars) . Of je nu  fietst op een gewone fiets, een racefiets of ATB,  wedstrijden wilt rijden of genieten van toertochten : dit alles wordt door WSV de Peddelaars gefaciliteerd.

Afhankelijk van je wens zul je ook lid worden van de NTFU (toerrijder)  of de KNWU (wedstrijdrijder) . Wil je daadwerkelijk aan de start kunnen staan bij een wedstrijd dan zul je ook een licentie bij de KNWU moeten aanvragen (zie voor de prijs hiervan op www.knwu.nl). Deze licentie is niet opgenomen in de contributie van de vereniging. Ook zult u een transponder kopen of huren voor deelname aan de wedstrijden.

Als  Toerlid lid van De Peddelaars:

• ontvang je 3x per jaar FietsSport Magazine van de N.T.F.U.
  • ontvang je sinds 2019 geen fysieke NTFU pas meer, maar ontvang je via de mail het NTFU-nummer en kunt u een FIETSSPORT plus account aanmaken, waarmee je tochten kunnen ‘voorinschrijven’ en je kunt laten scannen. zie uitleg: FIETSSPORT/NTFU
  • ontvang je het toerfiets evenementen programma
  • maak je automatisch gebruik van de N.T.F.U.-verzekering, o.a. voor ongevallenschade aan je fiets. (zie NTFU site voor meer informatie)
  • heb je de mogelijkheid om clubkleding aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs
  • heb je de mogelijkheid om mee te fietsen in verschillende groepen die op een vaste weekdag een tocht fietsen
  • kun je aan het begin van het seizoen kennismaken met de verschillende groepen tijdens de seizoensopening.
  • kun je meedoen aan de clubcompetitie (zie clubcompetitie op de site)

Als Wedstrijdsport lid van Peddelaars

• kun je deelnemen aan de trainingen voor je categorie (zomer en winter)
  • kun je deelnemen aan wedstrijden (criteriums, omlopen en veldwedstrijden) in heel Nederland (binnen de regels van de KNWU)
  • kun je met je mede-categorie leden als ploeg deelnemen aan klassiekers door geheel Nederland.
  • Kun je rekenen op de begeleiding bij klassiekers door een ploegleider.
  • kun je deelnemen aan georganiseerde trainingskampen voor je categorie
  • kun de deelnemen aan de wekelijkse trainingswedstrijd op de wielerbaan (Populaires)

Meer informatie vind je onder de categorie waar je in zult gaan rijden.

Een Winterlid van WSV de Peddelaars kan deelnemen aan de trainingen op het middenterrein van de wielerbaan aan de Bentincksdijk.  De trainingen worden gegeven van oktober tot en met januari.

Kosten lidmaatschap

De kosten voor het lidmaatschap zijn dit jaar (2020) als volgt vastgesteld:

Contributies toerlid :

Senioren 48,50
Tweede gezinslid 40,00
Volgend gezinslid 40,00
Dubbel lidmaatschap 10,00

Contributies wedstrijdlid :

Jeugd basis 95,00
Jeugd 95,00
Nieuwelingen 100,00
Junioren 105,00
Belofte 110,00
Elite 110,00
Amateurs 110,00
Sportklasse 110,00
Aangepast wielrennen 110,00

Bij de de hierboven genoemde categorieën van de wedstrijdleden is de contributie inclusief € 15,00 aan loten grote clubactie.

Prof A/B 70,00
Basisleden 40,00
Donateur 30,00
Ereleden/leden van verdienste   0,00

Renners die alleen mee doen aan de Populaires dienen basis lid  bij de ren te zijn of lid van de toervereniging en betalen dan € 12,00 voor het gehele Populaire seizoen

Aanmelden kan online door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Privacy Verklaring en Privacy Policy WSV de Peddelaars

Lid worden

Hierboven vragen wij toestemming voor het publiceren van foto's en video's op het internet en in het clubgebouw die tijdens trainingen, wedstrijden of andere evenementen worden gemaakt ter promotie van onze vereniging. U kunt deze toestemming altijd wijzigen bij onze Privacy Functionaris. U kunt ook in geval van een specifieke publicatie bezwaar maken en dan zal deze worden verwijderd. Wanneer u niet akkoord gaat is het maken van sfeerfoto's van onze vereniging/ evenementen erg moeilijk.( Bovenaan dit formulier staat een link naar onze Privacy Policy en verklaring)
Hierboven vragen wij toestemming voor het publiceren van foto's en video's op het internet die tijdens trainingen, wedstrijden of andere evenementen worden gemaakt ter promotie van onze vereniging. U kunt deze toestemming altijd wijzigen bij onze Privacy Functionaris. U kunt ook in geval van een specifieke publicatie bezwaar maken en dan zal deze worden verwijderd. Wanneer u niet akkoord gaat is het maken van sfeerfoto's van onze vereniging/ evenementen erg moeilijk. (bovenaan dit formulier staat een link naar onze Privacy Policy en verklaring)
Ik verklaar dat ik het beleid dat de vereniging voert op het gebied van sporten in een veilige omgeving heb gelezen en zal me houden aan de omgangsvormen en gedragscode. Tevens heb ik de privacyverklaring van WSV de Peddelaars gelezen en geef ik hierbij toestemming aan WSV de Peddelaars om mijn persoonlijke gegevens vast te leggen. ( Bovenaan dit formulier staat een link naar onze Privacy policy en verklaring)
U dient zich eerst in te schrijven voor de nieuwsbrief, om vervolgens de aanmelding af te ronden.
Bezig met versturen