Routes

De routes van ROODTOER bestaan uit: ROAD,(wegtochten), OFFROAD (onverhard) en GRAVEL (Verhard en deels grind/schelpenpaden, ook voor racefiets geschikt).

We hebben de routes globaal in kaart gebracht, maar de exacte wegen/ bospaden kunnen op het laatste moment nog op enkele details worden gewijzigd. Vanwege de toestemmingen die wij van de verschillende landeigenaren/ beheerders hebben, om alleen in dat specifieke weekend in augustus hierover te mogen rijden, kunnen we dit niet te gedetailleerd online zetten.

 

Volg onze Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.: NIEUWSBRIEF ROODTOER

De exacte routes (GPX-bestanden) zijn na inschrijving voor het evenement te downloaden op de tochtsite op www.fietssport.nl 

 

 

We hopen dat alle deelnemers genieten van de prachtige routes en omgeving. Hiernaast willen wij als organisatie alle deelnemers ook attenderen op de risicovolle bermen tijdens de afdaling van ColduVam. Geniet van de klim en daal met beleid af.

60 km ROAD                      zaterdag en zondag

90 km ROAD                      zaterdag en zondag

120 km ROAD                    zaterdag en zondag

160 km ROAD                     zaterdag en zondag

30 km OFF-ROAD             Zaterdag en zondag                 Aanwijzingen voor deelnemers

40 km OFF-ROAD                 zaterdag en zondag            Aanwijzingen voor deelnemers

50 km OFF-ROAD                    zaterdag en zondag         Aanwijzingen voor deelnemers

60 km OFF-ROAD                                                              Aanwijzingen voor deelnemers

75 km OFF-ROAD                                                             Aanwijzingen voor deelnemers

80km OFF-ROAD                                                              Aanwijzingen voor deelnemers

 

65 km STRADE BIANCHE (alleen op GPX beschikbaar. De route wordt onderweg wel voorzien van aankleding, maar geen pijlen.)

 

95 km STRADE BIANCHE (alleen op GPX beschikbaar. De route wordt onderweg wel voorzien van aankleding, maar geen pijlen.)

 

125 en 145 km STRADE BIANCHE (alleen op GPX beschikbaar. De route wordt onderweg wel voorzien van aankleding, maar geen pijlen.)