ROODTOER

28 en 29 augustus zijn er Road-, Off-Road- en Graveltochten vanuit Hoogeveen.

 

Deelname aan deze GPX-tocht kan alleen d.m.v. voorinschrijving.

U vertrekt in startvakken, gelimiteerd aantal deelnemers, dus VOL=VOL!!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

 

 

 

 

Wat krijgt u allemaal voor de inschrijving:

– Deelname aan 1 van de 3 disciplines/ afstanden

– Gekozen route op GPX

– Koffie2Go bij de start en een startpuut.

 

Inhoud van deze STARTPUUT: polsbandje (noodnr + consumptie bij finish), muntje voor koffie en gebak bij de pauze en een sportreep en gel voor onderweg.

 

I

 

 

Clubhuis Peddelaars: Bentincksdijk 17, 7902NA Hoogeveen

 

PARKEREN voor ROODTOER: SPORTVELDENWEG 2 in HOOGEVEEN. (Parkeerplaatsen bij Activum/ HZVV  en vv. Hoogeveen).

We hopen dat alle deelnemers genieten van de prachtige routes en omgeving. Hiernaast willen wij als organisatie alle deelnemers ook attenderen op de risicovolle afdalingen van ColduVam en de Muur van Emmen. Geniet van de klim en daal met beleid af.

 

 

 

 

 

 

 

ROODTOER is een evenement voor elk type fietser. Van beginner tot gevorderde. Voor de lange afstand of toch een kortere variant. Met uitdagende routes over drie verschillende type ondergronden: ROAD, OFF-ROAD en GRAVEL, met als hoogtepunt de Col du Vam en voor de langste afstanden 145 en 160 km ook de Muur van Emmen.

Er zijn dit weekend afstanden van 40 t/m 160 km.

ROODTOER heeft maar een belofte, volgend jaar wil je weer…

 

 Meld je aan voor onze: Nieuwsbrief

 
De organisatie vindt veiligheid heel belangrijk. Om die reden melden wij dat de routes alleen in de aangegeven GPX richting gefietst mogen worden. Alleen onder deze voorwaarde mag u deelnemen aan de verschillende routes van ROODTOER. Dit brengt met zich mee dat deelnemers met beleid en met zorg en aandacht voor mede-fietsers moeten fietsen over de uitgezette routes en bijbehorende paden en fietspaden. De organisatie zorgt daarnaast voor duidelijke GPX routes/bestanden. De organisatie accepteert geen aansprakelijkheid bij valpartijen, ongelukken of andere calamiteiten van welke aard dan ook.