ROODTOER

We gaan het dit jaar helemaal anders doen: Gravel en Road worden GPX en ATB wordt een weekend in augustus.

 

Binnenkort volgt er mee informatie,

 

 

Clubhuis Peddelaars: Bentincksdijk 17, 7902NA Hoogeveen

 

PARKEREN voor ROODTOER: SPORTVELDENWEG 2 in HOOGEVEEN. (Parkeerplaatsen bij Activum/ HZVV  en vv. Hoogeveen).

We hopen dat alle deelnemers genieten van de prachtige routes en omgeving. Hiernaast willen wij als organisatie alle deelnemers ook attenderen op de risicovolle bermen tijdens de afdaling van ColduVam. Geniet van de klim en daal met beleid af.

 

 

 

 

 

 

 

ROODTOER is een evenement voor elk type fietser. Van beginner tot gevorderde. Voor de lange afstand of toch een kortere variant. Met uitdagende routes over drie verschillende type ondergronden: ROAD, OFFROAD en STRADE BIANCHE, met als centrale rol binnen het evenement: ’COL DU VAM’ Er zijn afstanden van 30 t/m 160 km.

Deelname aan ROODTOER moet een ultieme fietsbeleving creëren. Rondom de start/finish locatie proberen we ook voor andere doelgroepen een aantrekkelijk programma aan te bieden. Hierbij valt te denken aan kidsclinics maar ook een versnapering na afloop bij ons evenement. Een moment waarop de verhalen uitgewisseld kunnen worden.

ROODTOER heeft maar een belofte, volgend jaar wil je weer…

 

 Overnachtingen tijdens ROODTOER:

De accommodaties waar ROODTOER een samenwerking mee heeft:

 Meld je aan voor onze: Nieuwsbrief

 
De organisatie vindt veiligheid heel belangrijk. Om die reden melden wij dat de routes alleen in de afgesproken/ gepeilde richting gefietst mogen worden. Alleen onder deze voorwaarde mag u deelnemen aan de verschillende routes van ROODTOER. Dit brengt met zich mee dat deelnemers met beleid en met zorg en aandacht voor mede-fietsers moeten fietsen over de uitgezette routes en bijbehorende paden en fietspaden. De organisatie zorgt daarnaast voor duidelijke aanwijzingen over de routes. De organisatie accepteert geen aansprakelijkheid bij valpartijen, ongelukken of andere calamiteiten van welke aard dan ook.