onderzoek naar urban fringe

Ik ben derde jaars student sociale geografie en planologie, aan de RUG. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn bachelorscriptie.

Mijn onderzoek gaat over de motivatie van hardlopers en wielrenners/fietsers om op bepaalde plekken te sporten. In het bijzonder ben ik benieuwd of stedelingen sport beoefenen in de Urban Fringe, en waarom ze dit wel of niet doen. Uiteindelijk wil ik te weten komen hoe plaatsen in de Urban Fringe aantrekkelijker gemaakt kunnen worden voor gebruik door hardlopers en fietsers.

Ik zou het geweldig vinden als jullie mijn enquête zouden verspreiden onder de leden van TC De Peddelaars. Als jullie onderstaande link via jullie website, facebook, email of whatsapp zouden kunnen verspreiden, zou me dat enorm helpen.

https://www.enquetesmaken.com/s/plaatsen-sport

Het invullen van de enquete duurt maximaal 2 minuten. Uitleg van de term ‘urban fringe’ is te vinden in de enquete zelf. Kort gezegd is de urban fringe het gebied dat de brug vormt tussen stad en platteland.

Met vriendelijke groet,

Luuk Schaafsma