Hopen op…

Je hoopt op wielervriendelijke weersomstangheden. Nou dat hadden we.

Je hoopt op een mooi peloton deelnemers aan de in 1e instantie laatste Populaire van 2020. Nou die waren er. Evenals publiek langs het hek.

Je hoopt, dat een ieder na afloop heelhuids huiswaarts kan keren. Nou, dat gebeurde gisteravond helaas niet. Vlak voordat de commissie de avond wilde beëindigen, ging jammerlijk Martijn Dijkstra in de oostelijk bocht na start en finish onderuit. In 1e aanleg leek het mee te vallen op de schaafplekken na, maar helaas bleek al snel, dat hij een open dubbele onderarmbreuk had. Na consultering door EHBO-er Jarl  bleek dat er een ambulance diende te komen om hem te vervoeren naar een ziekenhuis. Deze verscheen vrij rap en na stabilisatie van de patiënt is hij naar het ziekenhuis te Hardenberg gebracht voor de verdere noodzakelijke medische behandeling. Op dit moment hebben we nog geen update van zijn situatie, maar dat laten we weten als er info komt. Uiteraard wensen we met zijn allen, dat Martijn van harte beterschap en sterkte.

Uiteraard werden er zakjes snoep versprint, welke door de ontstane situatie niet zijn verdeeld. Volgende week liggen ze klaar voor de rechtmatige winnaars.

We hopen volgende week op mooi nazomerweer en dat heeft ons doen besluiten om op donderdag 17-09-2020 de echt allerlaatste Populaire van 2020 te houden. Dus renners: WEES WELKOM.

Rikus – Namens de Populaire-commissie.

 

Update Martijn Dijkstra.
Hij is vanmorgen geopereerd aan een open dubbele onderarmbreuk. Mogelijk mag hij vandaag ook nog naar huis.