Coronavirus en de wielersport

U kunt het niet gemist hebben maar Nederland is geheel in de ban van het coronavirus. Met deze berichtgeving willen wij u op de hoogte brengen van de effecten / besluiten  voor de activiteiten van WSV de Peddelaars. Bij deze besluiten hebben we ons natuurlijk laten leiden door de maatregelen die de overheid afgekondigd heeft, maar daarbij ook door de besluiten en adviezen  van de NTFU en KNWU. (zie onderstaand de links naar de sites van deze bonden)

Als bestuur van WSV de Peddelaars hebben we besloten, of is besloten door andere partijen,  dat de volgende evenementen geen doorgang zullen vinden:

  • De toertocht tijdens de Profronde van Drenthe op 14 maart 2020  (is een tocht onder de vlag van de Ronde van Drenthe met assistentie van de Peddelaars) evenals alle andere toertochten in de maand maart.
  • De Algemene Ledenvergadering Vergadering op 26 maart 2020.
  • De jeugdwedstrijd op 29 maart op de wielerbaan, de “Jan Bols jeugdwedstrijd”.
  • Alle georganiseerde trainingen en trainingstochten onder de vlag van WSV de Peddelaars.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 31 maart, dit is ook de datum die gekoppeld is aan de genomen maatregelen door de overheid.

Ons eerste evenement na die datum is de Populaires op 2 april. Wij adviseren u om de site(s) in de gaten te blijven houden omtrent dit evenement.

Via de sites en/of  nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Wij hopen met dit bericht u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,
Steven Berends (voorzitter)  namens bestuur WSV de Peddelaars

Links voor info van de NTFU en KNWU:

Info NTFU :      https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus
Info KNWU:     https://www.knwu.nl/nieuws/gevolgen-coronavirus-voor-de-wielersport  (hierbij ook verwijzingen naar de site van NOC/NSF)
Info NOC/NSF: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-sportactiviteiten-in-nederland